Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Haberler Öğretici İçerikler

Mark Zuckerberg Duyurdu! Artık Whatsapp ’da iki hesap kullanılabilecek!

Birden fazla Whatsapp'ı aynı telefonda kullanma

Meta’nın sahibi Mark Zuckerberg bu sabah Facebook profilinde yayınladığı gönderi ile Whatsapp ’da artık iki hesabın aynı telefon üzerinden kullanılabileceğini duyurdu.

Whatsapp çoklu hesap özelliği

Normalde iş ve kişisel Whatsapp hesabınızı aynı hesapta kullanabilmek için Whatsapp hesabınızın oturumunu sonlandırmanız, iki telefon taşımanız gerekiyordu. Bu durum iki whatsapp hesabına sahip insanlar için çok zahmetli ve zaman kaybettiren bir işti. Hesapların sürekli değiştirilmesi de mesaj gönderiminde sorunlara neden oluyor ve sağlıklı bir deneyim sunmuyordu.

Yeni gelecek özelliğe göre artık aynı telefon üzerinden 2 ayrı Whatsapp hesabınız olabilecek ve aralarında kolayca geçiş yapabileceksiniz. Yani instagramda olduğu gibi tek cihaz üzerinden iki ayrı whatsapp hesabı arasında tek tuşla geçiş yaparak kullanabileceksiniz.

Her ne kadar artık iki ayrı Whatsapp hesabı tek telefonda kullanılabilse de Whatsapp hesapları tek numara üzerine kaydedildiği için ikinci bir telefon numarasına ve çift hat özellikli bir telefona ihtiyacınız olacaktır. Tüm bunlara sahipseniz iki farklı Whatsapp numarasını tek telefonda kullanma özelliği nasıl kullanılır ona bakalım.

Whatsapp’a ikinci bir hesap ekleme

Telefonunuzda yüklü Whatsapp uygulamasına girdikten sonra Ayarlar bölümüne gelin. Ardından profil resminizin ve isminizin yanındaki oka tıklayıp “hesap ekle” butonuna tıklayın. Yeni hesabınızın bilgilerini girdikten sonra artık hesaplar arasında geçiş yapabilecek ve tek telefon üzerinden iki ayrı Whatsapp hesabını kullanabileceksiniz.

Bu özellik yakında muhtemelen Beta sürümü olarak yayınlanacak, ardından zamanla tüm cihazlara gelecektir. Yeni özellik eğer sizde görünmüyorsa Whatsapp’ınızın güncel olduğundan emin olduktan sonra sizin kullandığınız cihaz modeline de gelmesini bekleyebilirsiniz.

Author

Artevia

Dijital Reklamcılık Blogu

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir